Krievijā atjauno Igaunijas «Lux Express» autobusu pārvadājumu licenci

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Krievijas varasiestādes atjaunojušas starptautisko autobusu pārvadājumu licenci Igaunijas starptautisko pārvadājumu grupā «Lux Express Grupp» ietilpstošajam Krievijas uzņēmumam «Jevrolains», paziņoja kompānija.

(Pievienota 5.rindkopa.)

Lincence «Jevrolains» pasažieru autobusu reisiem maršrutos Helsinki-Sanktpēterburga un Tallina-Sanktpēterburga pēkšņi tika uz laiku anulēta šā gada sākumā.

Saistībā ar licences atjaunošanu «Jevrolains» autobusi pasažierus turpinās pārvadāt abos maršrutos, paziņoja «Lux Express». «Evrolains» ģenerāldirektors Raits Remmels norādīja, ka visus trūkumus, kuru dēļ Krievijas varasiestādes apturēja licences darbību, kompānija novērsusi pēc iespējas ātrāk.

«Bija divu veidu trūkumi. Daļa iemeslu bija birokrātiski un saistīti ar dažiem trūkumiem grāmatvedībā un dokumentācijā. Dažu plaisu dēļ mums bija jānomaina trīs autobusu vējstikli. Lai gan tās nebija vadītāja priekšā un neradīja pasažieru apdraudējumu, vējstikli bija jānomaina,» klāstīja Remmels.

Viņš norādīja, ka, ņemot vērā kompānijas reputācijai nodarīto kaitējumu un uzņēmuma zaudējumus, «Jevrolains» pārskatīs savus plānus par darbības paplašināšanu Krievijas tirgū un nepieciešamības gadījumā var veikt izmaiņas šajos plānos.

2.janvārī «Lux Express» saņēma informāciju no Krievijas varasiestādēm, ka tās meitasuzņēmuma Krievijā «Jevrolains» licence starptautiskajiem pasažieru pārvadājumiem ir apturēta saistībā ar trūkumiem kompānijas darbībā. Pērn 26.decembrī «Jevrolains» saņēma brīdinājumu par trūkumiem.

Saistībā ar licences apturēšanu netika traucēti pasažieru pārvadājumi.

«Jevrolains» Helsinku-Sanktpēterburgas maršrutā veic trīs reisus dienā, bet Tallinas-Sanktpēterburgas maršrutā - piecus reisus dienā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu