VID pastiprinātu uzmanību tuvākajā laikā plāno pievērst būvniecībai un interneta veikaliem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: vladimir astapkovich / Sputnik

Valsts ieņēmumu dienests (VID) pastiprinātu uzmanību tuvākajā laikā plāno pievērst būvniecībai, transporta sektoram un interneta veikaliem, šodien intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «Rīta Panorāma» sacīja jaunieceltā dienesta ģenerāldirektore Ilze Cīrule.

«Ir apzinātas noteiktas nozares, ar kurām vajadzētu strādāt pastiprināti - tā ir būvniecība, tā ir transporta nozare, iekļaujot gan lietoto automašīnu tirdzniecību, gan taksometru pakalpojumus, kā arī tie viennozīmīgi ir interneta veikali,» teica Cīrule.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka valdība 8.novembrī Cīruli apstiprināja VID ģenerāldirektora amatā. Viņa amata pienākumus sāk pildīt no šodienas.

Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS) iepriekš informēja, ka viens no būtiskākajiem Cīrules veicamajiem darbiem būs jaunas VID darbības stratēģijas izstrāde. Tāpat jaunajai VID vadītājai būs jāturpina sāktās VID reformas, tostarp Finanšu un Muitas policiju apvienošana, kā arī iekšējās drošības stiprināšana.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu