Nākamnedēļ notiks «Latvijas labumu» parāde

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nākamsestdien, 27.septembrī, Rīgā notiks Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) iniciēta «Latvijas labumu» parāde, informēja LTRK.

LTRK norāda, ka rudens ir ražas laiks, kad iespējams atrādīt izaudzētos lauku labumus, tomēr Latvijā tiek radīts vēl daudz vairāk, ar ko lepoties - vietējie ražojumi un pakalpojumi. Lai šos labumus atrādītu vienuviet, uzņēmēji un iedzīvotāji tiks aicināti piedalīties «Latvijas labumu» parādē.

«Latvijas labumu» parāde ir viens no lielākajiem sociālās kampaņas «Latvijas labums» pasākumiem, kas sāksies 27.septembrī plkst.11 ar Latvijas uzņēmēju svētku gājienu pa Tērbatas ielu, Rīgā. Gājiena laikā uzņēmēji aicināti prezentēt savus produktus, pakalpojumus un uzņēmumus.

«Kā Dziesmu un Deju svētkos ir savs gājiens, tā arī mēs vēlamies, lai uzņēmējiem ir iespēja sevi parādīt, ejot pa Rīgas ielām un popularizējot vislabākās Latvijas preces un pakalpojumus,» atzina LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš.

Gājiens noslēgsies Vērmanes dārzā, kur visas dienas garumā notiks izstāde un gadatirgus. Ikviens interesents tajā varēs aplūkot, nogaršot vai novērtēt un iegādāties Latvijā radītos labumus, sākot no bioloģiski audzētiem dārzeņiem un pārtikas produktiem līdz pat ekoloģiskām dizaina precēm, kosmētikai, Latvijā ražotiem velosipēdiem un citiem īpašiem produktiem.

Dienas gaitā Vērmanes dārzā tiks nodrošinātas dažādas izklaides un aktivitātes. Muzikālu atbalstu «Latvijas labuma» radītājiem sniegs dažādi izpildītāji un grupas. Savukārt Latvijas šefpavāri no dabas veltēm gatavos svētku maltīti.

«Latvijas labumu» parādē aicināti piedalīties gan zemnieki un lauksaimnieki, gan tirgotāji un citu nozari pārstāvoši ražotāji un pakalpojumu sniedzēji, kuri gatavi prezentēt Latvijā radīto.

Atbalstu Latvijas produktu popularizēšanai «Latvijas labumu» parādē pauž Rīgas dome, «Rimi Latvija», «Maxima», «Eco Baltija», «Lattelecom», «Elvi» un «Dobeles dzirnavnieks». «Latvijas labumu» parādi rīko pasākumu aģentūra «Concept Event».

Jau ziņots, ka LTRK sadarbībā ar reklāmas aģentūru «DDB Latvia» un vairāku nozaru asociācijām šodien sākusi ilgtermiņa kampaņu «Latvijas labums», aicinot iedzīvotājus veicināt valsts ekonomiku, iegādājoties Latvijā ražotus produktus un preces.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu