Kalnciema kvartālā notiks «Mākslas medības»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šodien Kalnciema kvartālā notiks pavasara ieskaņas koncerts un sāksies ikgadējās «Mākslas medības», informēja pasākuma organizatoru pārstāve Luīze Pastore.

Koncertā piedalīsies Pāvula Jurjāna mūzikas skolas audzēkņi, kuri izpildīs dažādu laikmetu un stila mūzikas skaņdarbus. Koncertā varēs dzirdēt vijoles, kokles, klarnetes un klavieru spēles priekšnesumus. Koncerts notiks vīnu veikala zālē.

Vienlaikus šodien tiks atklātas ikgadējās «Mākslas medības», notiks dažādas radošās darbnīcas ģimenēm ar bērniem un tradicionāli darbosies Kalnciema kvartāla zemnieku un amatnieku tirgus. «Mākslas medības» tiks atklātas izstāžu galerijā - tā ir jauno mākslinieku darbu izstāde ar iespēju tos iegādāties. Izstādes atklāšanas pasākumā apmeklētāji varēs ne tikai iegādāties mākslas darbus, bet arī satikt pašus māksliniekus - Sandru Strēli, Madaru Neikenu, Artu Kalniņu, Dāvi Ozolu un citus.

Visas dienas garumā radošajā darbnīcā bērni no kartona klucīšiem varēs veidot dažādas dizaina celtnes, tādējādi veicinot savu iztēli. Savukārt no plkst.10 līdz 16 darbosies tradicionālais zemnieku un amatnieku tirgus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu