Pagājušajā nedēļā lielāko ķīlu devis «Latraps»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā nedēļā lielāko ķīlu devusi kooperatīva «Latraps», biznesa portālu «Nozare.lv» informēja Uzņēmumu reģistrā (UR).

AS «DNB banka» no «Latraps» ņēmusi ķīlu 9,1 miljona eiro apmērā. Tik pat lielu ķīlu no «IAG Industrieanlagen GMBH» ņēmusi SIA «NN Smart».

«OU Prisma WEB» no SIA «Business Concept» ņēmusi ķīlu 8,68 miljonu eiro apmērā, AS «Swedbank» no SIA «Tērbatas sēta» ņēmusi ķīlu 7,88 miljonu eiro apmērā, bet no «Zieglera Mašīnbūve» banka ņēmusi ķīlu 4,06 miljonu eiro apmērā.

«Pohjola Bank plc» no SIA «BRIZ» ņēmusi ķīlu 4,2 miljonu eiro apmērā, savukārt AS «Danske Bank» ņēmusi divas ķīlas - no AS «Preiļu siers» 3,9 miljonu eiro vērtībā, bet no AS «Valmieras stikla šķiedra» - 3,27 miljonu eiro vērtībā. «Preiļu siers» pagājušajā nedēļā devis arī 3,32 eiro vērtu ķīlu AS «SEB banka».

Savukārt «Svenska Handelsbanken AB» no Rēzeknes speciālās ekonomiskās zonas SIA «Leax Rēzekne» ņēmusi ķīlu 2,65 miljonu eiro apmērā.

Pagājušajā nedēļā tika reģistrētas 69 komercķīlas, bet 126 tika dzēstas.

Reģistrēto komercķīlu kopējā prasījuma summa ir 189 miljardi eiro, no kuriem ir spēkā komercķīlas ar kopējo maksimālo prasījuma summu 125 miljardi eiro. Dzēsto reģistrēto komercķīlu kopējā prasījuma summa ir 63 miljardi eiro.

Pagājušajā nedēļā visvairāk komercķīlu - desmit - ņēmusi AS «Citadele banka» par kopējo summu 12,3 miljonu eiro. Tai seko VAS «Latvijas attīstības finanšu institūcija «Altum«» ar desmit komercķīlām 991 588 eiro, «SEB banka» ar astoņām komercķīlām par 6,48 miljonu eiro, SIA «InCredit Group» ar astoņām komercķīlām 95 251 eiro un «Swedbank» ar piecām komercķīlām 15,1 miljona eiro vērtībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu