Snigšanas dēļ Vidzemē un Kurzemē uz ceļiem apledojums

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pievakarē braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem kopumā ir apmierinoši, taču snigšanas dēļ vietām Vidzemē un Kurzemē uz ceļiem veidojas apledojums, liecina «Latvijas Valsts ceļu» (LVC) informācija.

Tā kā naktī un rīta pusē snigs, jābrauc uzmanīgi, jo brauktuves būs sniegotas un slidenas, brīdina LVC.

Ventspils virzienā braukšana ir apgrūtināta no Strazdes līdz Talsiem. Snieg neliels sniegs, līdz ar to brauktuves ir slidenas un tiek kaisītas.

Siguldas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi snigšanas dēļ ir no Virešiem līdz Veclaicenei. Brauktuves tiek atkārtoti kaisītas.

Valmieras virzienā, ceļa posmā no Braslas tilta līdz Strenčiem, snieg sniegs un braukšana līdz ar to ir apgrūtināta, jo brauktuves apledo. Arī šajā posmā brauktuves tiek atkārtoti kaisītas.

Ainažu virzienā snigšanas dēļ braukšana ir apgrūtināta ceļa posmā no Bīriņu pagrieziena līdz Ainažiem. Brauktuve ir nokaisīta, taču vietām sniegota un slidena.

Limbažu, Madonas un Talsu apkārtnē apgrūtināta braukšana ir arī pa reģionālajiem autoceļiem. Snigšanas dēļ brauktuves apledo.

Citviet, lai arī brauktuves ir sniegotas, braukšanas apstākļi atbilst ceļu ziemas uzturēšanas klasēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu