Daudzi sociālajos tīklos valūtas maiņu atspoguļo pozitīvi, citi pauž bažas (25)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: draugiem.lv

Sociālajos portālos daudzi pauž jautras un pozitīvas sajūtas par jauno nacionālo valūtu eiro. Savukārt ziņu komentāros daudzi lasītāji stāsta, ka vēl nav pieraduši pie eiro.

Kāds jaunietis sociālajā portālā facebook.com ir ievietojis bildi ar savām pirmajām eiro monētām. Jaunās monētas viņam izraisa pozitīvas emocijas. «Šodien saņēmu savas pirmās eiro monētas,» apgalvo bildes autors.

Foto: facebook.com

Savukārt Latvijas populārākajā sociālajā tīklā draugiem.lv, kāds jaunietis ir izveidojis pirmo komiksu par piemiņu santīmam. Tajā atainoti lati un santīmi. Autors piemin, ka visi sakot paldies latiņam, bet esot aizmirsuši par santīmiem. Ko ar tiem lai dara? Viņš uzskata - santīmiem vieta krājkasē.

Foto: draugiem.lv

Pasaulē populārajā mikroblogeru tīklā twitter.com, Latvijas Universitātes pasniedzējs Rolands Tjarve norāda, ka jauno 2014. gadu jāatzīmē sekojoši. Atvadoties no lata, jāapēd eiro šokolāde un asaras ir jānoslauka eiro salvetē!

Kamēr daudzi sociālajos tīklos pauž smieklus un jautrību par valūtas maiņu, citiem eiro monētas sagādā raizes un galvas sāpes.

«Man šodien ar trīceklis, rokas nav pieradušas pie to eiro svara un uz tām monētām burtiski jālūr, piemēram, 5 centu monēta lielāka par 10 centu monētu, «nu moins» (sašutums), bet 50 centu monētu vispār nevar saprast, kā divu eiro monēta, stutē tik biezākas brilles uz acīm, jā un, kad sadot tās Eiropas vācu eiro vai somu, sajūta fantastiska, liekas vieni vienīgi viltojumi, kamēr ierubies (saproti) - pašlaik mazais vājprāts,» stāsta kādas ziņas komentārā anonīms TVNET lasītājs.

Kāda cita TVNET lasītāja ziņas komentārā norādīja, ka ar nožēlu vecais maciņš būs jāsūta pensijā. Eiro monētas esot tik lielas un smagas kā bleķa gabali, un tagadējais maks gandrīz netaisās ciet.

Kādas ir Jūsu sajūtas, kad lats ir nomainīts uz eiro?

Komentāri (25)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu