Vils Smits izglābis savu pielūdzēju.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Oskarotais aktieris Vils Smits spējis sniegt palīdzīgu roku kādai savai aizrautīgai cienītājai un izglābis jauno meiteni no drošas nosmakšanas, kad šķietami bezbēdīgs joks draudēja beigties traģiski.

Vils Smits iepirkās kādā no lielveikaliem, kad viņu uzrunāja jauns pusis, lūdzot sagādāt draudzenei dzimšanas dienas pārsteigumu. Smits piezagās netālu pusdienojošajai jankundzei no muguras un iedūdoja austiņā mīļu apsveikuma dziesmiņu. Nelaimīgā kārtā meitene tieši tobrīd ēda čīzburgeru. Nav brīnums, ka viņa no pārsteiguma aizrijās. Atšķirībā no citiem klātesošajiem Vils Smits neesot zaudējis galvu un tik stipri iebelzis meitenei pa muguru, ka norītais burgera gabals izlidojis laukā kā korķis. Kad neveiksmīgi pārsteigtā jauniete atjēgusies, Smits tomēr nodziedājis apsveikuma dziesmiņu līdz galam un nav skopojies ar autogrāfiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu