LVRA: «Jaunā viļņa» aiziešana no Jūrmalas būs smags trieciens viesnīcām

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Starptautiskā jauno populārās mūzikas izpildītāju konkursa «Jaunais vilnis» aiziešana no Jūrmalas būs smags trieciens pilsētas viesnīcām, aģentūrai BNS sacīja Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas (LVRA) prezidents Jānis Vālodze.

«Viesnīcām tas būs smags trieciens.

«Jaunā viļņa» laikā tās nopelna lielu daļu no gada budžeta,»

teica Vālodze, atzīstot, ka nodrošināt līdzvērtīgu naudas plūsmu ilgtermiņā būs sarežģīti.

Viņš piebilda, ka situāciju varētu atrisināt, Jūrmalā izveidojot vietējo festivālu.

Jau ziņots, ka «Jaunā viļņa» vadība līdz gada beigām pieņems lēmumu par konkursa norises jauno vietu. Kā iespējamās «Jaunā viļņa» norises vietas tiek izskatīta Krima, Soči, Baku, Kaļiņingrada un Kazaņa, raksta «Gazeta.ru».

Lai gan spekulācijas par iespējamu «Jaunā viļņa» norises vietas maiņu ir virmojušas jau vairākus gadus, šogad tās saasināja tas, ka neilgi pirms šā gada konkursa Jūrmalā sākuma jūlijā tā dēvētajā melnajā sarakstā saistībā ar pozīciju Ukrainas krīzes jautājumā ar Latvijas ārlietu ministra Edgara Rinkēviča lēmumu tika iekļauti tādi Krievijas mākslinieki kā Josifs Kobzons, Valērija, Oļegs Gazmanovs un Ivans Ohlobistins, kas iepriekšējos gados bija aktīvi «Jaunā viļņa» pasākumu apmeklētāji un Valērija pat bija konkursa žūrijā.

LVRA ir dibināta 1993.gadā un apvieno naktsmītnes un sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumus profesionālai sadarbībai. Asociācijā ir vairāk nekā 200 biedru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu