Rīgas dome atkal atceļ Grīziņkalna un Ziedoņdārza rekonstrukcijas pārbaudi

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rebeka Žeire / LETA

Rīgas dome (RD) slikto laikapstākļu atkārtoti atcēlusi Grīziņkalna parka un Ziedoņdārza rekonstrukcijas darbu pārbaudi, informēja RD pārstāvis Uģis Vidauskis.

Pārbaudīt abu parku rekonstrukcijas norisi un kvalitāti pirmdien plkst.13 plānoja Rīgas mērs Nils Ušakovs.

Jau vēstīts, ka pirmā pārbaude bija plānota 30.martā, kas arī tika atcelta slikto laikapstākļu dēļ.

Tāpat vēstīts, ka pirmdien par parku rekonstrukcijas gaitu informēt plānoja RD Pilsētas attīstības departamenta vadītājs Dzintars Balodis, pārstāvji no uzņēmumiem «Rīgas meži» un «Tilts», bet par iecerētajām sportiskajām aktivitātēm Grīziņkalnā plānoja stāstīt «Ghetto games» pārstāvis Raimonds Elbakjans.

Pilsētas attīstības departaments pašlaik realizē Grīziņkalna parka, Ziedoņdārza un Miera dārza, kā arī ielu un ielu apgaismojuma rekonstrukcijas projektu «Grīziņkalna un tam pieguļošā Miera dārza teritorijas revitalizācija». Projekta kopējās izmaksas ir 9,4 miljoni eiro, ierēķinot pievienotās vērtības nodokli. Pašvaldība piesaistījusi Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzekļus 85% jeb 6,4 miljonu eiro apjomā no projekta attiecināmām izmaksām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu