«Ventspils» futbolisti turpina uzvaru sēriju Latvijas virslīgā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

FK «Ventspils» futbolisti svētdien viesos Latvijas futbola virslīgas 3. kārtas spēlē ar 2:0 uzvarēja Jūrmalas «Spartaku», turpinot panākumu sēriju un izcīnot trešo uzvaru trīs spēlēs.

Latvijas čempionu labā vārtus guva Antons Jemeļins, kurš 25. minūtē atklāja rezultātu, bet Jurijs Žigajevs 82. minūtē panāca 2:0 viesu labā.

Jūrmalas «Spartaks», kam šis bija pirmais zaudējums sezonā, spēles 77. minūtē palika mazākumā, jo par otro brīdinājumu no laukuma tika noraidīts Ingus Šlapme.

FK «Ventspils» ar deviņiem punktiem ir turnīra līderi, otro vietu ar septiņiem punktiem ieņem FK «Liepāja», kas arī nav zaudējusi nevienā no trim mačiem, bet trešā ar sešiem punktiem ir BFC «Daugavpils». Jūrmalas «Spartaks» ar četriem punktiem ir ceturtajā vietā.

Kārtas pēdējā spēlē «Skonto» pretinieku laukumā ar 1:0 uzvarēja FS «Metta»/LU, izcīnot pirmo uzvaru trīs spēlēs, bet pretiniekiem sagādājot trešo neveiksmi tikpat mačos. Vienīgos vārtus cīņas 54. minūtē guva Artūrs Karašausks. «Skonto» ar četriem punktiem ir piektajā vietā.

Dienas pirmajā spēlē BFC «Daugavpils» savās mājās ar 2:0 uzvarēja FB «Gulbene» futbolistus. Mājiniekiem vārtus guva Ēriks Kokins, kurš 16. minūtē atklāja rezultātu, bet spēles izskaņā kompensācijas laika trešajā minūtē Rjotaro Nakano pārsvaru dubultoja.

FB «Gulbene» spēles 81. minūtē palika mazākumā, jo no laukuma tika noraidīts Aleksandrs Solovjovs.

Daugavpils klubs izcīnīja otro uzvaru trīs spēlēs, bet Gulbenes komandai šis bija trešais zaudējums tikpat mačos. FB «Gulbene» un FS «Metta»/LU ir vienīgās, kas vēl nav tikušas pie punktiem.

Jau ziņots, ka kārtas pirmajā spēlē piektdien FK «Liepāja» viesos ar 2:1 uzvarēja FK «Jelgavu».

Latvijas futbola virslīgas spēles

Jūrmalas «Spartaks» - FK «Ventspils» 0:2 (0:1)

Vārtus guva: Antons Jemeļins (25.), Jurijs Žigajevs (82.)

Noraidīts: Ingus Šlapme (77., «Spartaks»)

FS «Metta»/LU - «Skonto» 0:1 (0:0)

Vārtus guva: Artūrs Karašausks (54.)

BFC «Daugavpils» - FB «Gulbene» 2:0 (1:0)

Vārtus guva: Ēriks Kokins (16.), Rjotaro Nakano (90.+3)

Noraidīts: Aleksandrs Solovjovs (81., FB «Gulbene»)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu