Kārlis Skrastiņš pievienojas Dalasas "Stars" (17)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas hokeja izlases aizsargs Kārlis Skrastiņš, kurš pēc aizvadītās sezonas kļuva par neierobežotu brīvo aģentu, pievienojies Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubam Dalasas "Stars".

Kā ziņo laikraksts "Dallas Morning News", "Stars" līgumu ar 34 gadus veco latviešu aizsargu noslēgusi uz diviem gadiem par kopējo summu 2,75 miljoni ASV dolāru (1,37 miljoni latu).

Aizvadītajā sezonā Skrastiņš spēlēja citā NHL klubā Floridas "Panthers", kuru rindās aizvadīja 80 mačus regulārajā čempionātā, gūstot četrus vārtus un izpildot 14 rezultatīvas piespēles. Tāpat latvieša kontā bija arī 30 soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients +9.

"Panthers" komanda pagājušajā sezonā ieņēma devīto vietu Austrumu konferencē un neiekļuva Stenlija kausa izcīņā.

Savā NHL desmit gadu karjeras laikā Skrastiņš, pārstāvot Kolorādo "Avalanche", Nešvilas "Predators" un "Panthers", regulārajā čempionātā aizvadījis 679 spēles, kurās guvis 27 vārtus un izdarījis 88 rezultatīvas piespēles.

"Stars" vienība pagājušajā sezonā NHL Rietumu konferences kopvērtējumā ierindojās 12.vietā, neiekļūstot Stenlija kausa izcīņā.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu