BBS apskats: Baltijā degvielas cenām nav vienotas izmaiņu tendences

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Arī aizvadītajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās bijušas atšķirīgas degvielas cenu tendences. Ja Viļņā degvielas cenas nedaudz pieaugušas, Tallinā tās nav mainījušās, bet Rīgā, lai gan 95.markas benzīna cena nav mainījusies, dīzeļdegvielas cena ir samazinājusies, liecina aģentūras BNS biznesa informācijas portāla BBS apkopotie dati.

Arī šajā nedēļā dārgākais 95.markas benzīns nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet lētākais benzīns šonedēļ nopērkams Viļņā. Arī dārgākā dīzeļdegviela starp Baltijas valstu galvaspilsētām šajā nedēļā ir Tallinā, bet zemākā cena - Viļņā.

Piektdien Rīgā «Statoil» degvielas uzpildes stacijās 95.benzīna cena bija 1,174 eiro litrā, kas ir tikpat, cik pirms nedēļas. Savukārt dīzeļdegvielas cena sarukusi par 0,9% un bija 1,134 eiro litrā.

Viļņā 95.benzīna cena «Statoil» degvielas uzpildes stacijās piektdien bija 1,164 eiro litrā, kas ir par 0,2% vairāk nekā iepriekšējās nedēļas beigās. Dīzeļdegvielas cena Lietuvas galvaspilsētā, salīdzinot ar iepriekšējo nedēļu, ir palielinājusies par 0,3% - līdz 1,084 eiro par litru.

Tallinā «Statoil» degvielas uzpildes stacijās 95.benzīna cena piektdien bija 1,19 eiro par litru, kas ir tikpat, cik pirms nedēļas. Tāpat dīzeļdegvielas cena Tallinā nav mainījusies un bija 1,145 eiro par litru.

Autogāzes cena ne Tallinā šonedēļ nav mainījusies un bija 0,549 eiro par litru. Savukārt Viļņā autogāzes cena pieaugusi par 1,8% - līdz 0,555 eiro par litru, bet Rīgā tā sarukusi par 2,6% un bija 0,565 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu