Sporta pārvalde apbalvo skolas un klubus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Rīgā notika Sporta pārvaldes organizētā "Konkurss sporta skolu, klubu sporta programmu atbalstam" noslēguma apbalvošanas ceremonija.

Labākās sporta skolas titulus un naudas balvas sporta inventāra iegādei un mācību procesa nodrošināšanai ieguva: Smiltenes pilsētas bērnu un jauniešu sporta skola, Specializētā airēšanas sporta skola, Valmieras bērnu sporta skola, Bauskas rajona bērnu un jauniešu sporta skola, Liepājas basketbola skola, Rīgas vingrošanas skola, Ventspils sporta skola "Spars".

Konkursa mērķis ir sniegt finansiālu atbalstu sporta inventāra iegādei un mācību procesa nodrošināšanai tām sporta skolām vai klubiem, kuru audzēkņiem ir bijuši labākie sasniegumi sporta sacensībās 2006. gadā.

Sporta pārvalde sadarbībā ar Latvijas Sporta izglītības iestāžu direktoru padomi šādu konkursu organizēja jau otro gadu konkursā varēja piedalīties visas Izglītības un zinātnes ministrijas akreditētās sporta skolas vai sporta klubi. Konkursa dalībnieki tika vērtētas septiņās grupās – atkarībā no sporta veidu skaita sporta skolā vai klubā. Katras grupas pirmo trīs vietu ieguvēji ieguva naudas balvas. Kopējais balvu fonds bija vairāk kā 20 tūkstoši latu.. Šogad konkursā ir piedalījušās 52 sporta skolas no visas Latvijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu