Valmieras rokfestivāla grupu priekšnesumu secība (7)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valmieras rokfestivāla rīkotāji paziņojuši sestdien gaidāmā pasākuma grupu uzstāšanās secību.

Jaunākā informācija par festivālu liecina, ka sestdien Pauku priedēs uzstāsies 17 Latvijā populāras grupas.

Pasākumu atklās grupas "Paralēle" uzstāšanās, bet pēc tam spēlēs "Age of Stones", "IndyGo", "VIP", "Double Faced Eels", "Sanctimony", Džonijs Salamanders un Meldra, "Finx", Fēlikss Ķiģelis, "Melo M", "Jumprava", "The Hobos", "R.A.P.", "Opus Pro" un "Līvi", bet pasākumu noslēgs Dona uznāciens.

Festivāla laikā vairāki kolektīvi piedāvās jaunas dziesmu programmas, turklāt netrūks dažādu pārsteigumu. Grupa "Z-Scars" rokfestivālā pirmo reizi plašai publikai atskaņos jaunā albuma "Pasakas un reklāmas" dziesmas, jauno albumu prezentēs arī grupa "Sanctimony", arī “Jumprava” festivāla laikā iepazīstinās ar sava jaunā diska “inkarmo” dziesmām.

Ieeja festivālā šogad maksās piecus latus. Turklāt apmeklētājiem šogad būs iemesls ierasties ātrāk, jo pirmie 2000 festivāla viesi piedalīsies loterijā ar ļoti īpašu balvu. Proti, Radio SWH dīdžejs Artis Volfs vienam Valmieras rokfestivāla apmeklētājam dāvinās savu džipu.

Festivāla laikā apmeklētājiem piedāvās arī dažādas izklaides atrakcijas, turklāt šogad atkal festivālā varēs iegādāties krekliņus un cepurītes ar pasākuma simboliku.

Festivāls sāksies plkst. 15 un ilgs līdz aptuveni plkst. 3.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu