NHL hokejs - digitālajā televīzijā Latvijā! (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ESPN.com

No šodienas Latvijā "VIASAT Sport" kanālā varēs redzēt Ziemeļamerikas sporta programmas, to skaitā arī Nacionālās hokeja līgas spēles ar latviešu Kārļa Skrastiņa, Sanda Ozoliņa un Raita Ivanāna piedalīšanos.

Kā informēja "TV3 Latvia" sabiedrisko attiecību koordinatore Marta Zandersone, "VIASAT Sport" būs pieejams tikai VIASAT digitālās televīzijas abonentiem, un tas 24 stundas diennaktī raidīs angļu valodā, savukārt svarīgākās pārraides tiks tulkotas krievu valodā. Katru nedēļu tiks translētas vidēji septiņas NHL spēļu tiešraides un 18 spēļu atkārtojumi.

Jau šonedēļ kanālā varēs skatīties Latvijas hokejistu pārstāvēto NHL klubu spēles.

Šodien plkst. 23.30 atkārtojumā būs redzama spēle starp Pitsburgas "Penguins" un Raita Ivanāna pārstāvēto Losandželosas "Kings", bet rīt, 3. novembrī, plkst. 22.00 atkārtojumā varēs redzēt maču, kurā Sanda Ozoliņa Ņujorkas "Rangers" cīnīsies pret viņa bijušo komandu Sanhosē "Sharks".

Svētdien, 5. novembrī, plkst. 5.00 tiešraidē varēs redzēt spēli, kurā Vankūveras "Canucks" spēkosies ar Kārļa Skrastiņa Kolorādo "Avalanche", bet plkst. 14.00 šo spēli varēs skatīties atkārtojumā.

Kopumā kanāls "VIASAT Sport" sadarbībā ar NASN (Ziemeļamerikas Sporta tīklu) pārraidīs vairāk nekā 200 NHL spēles sezonā, arī Visu zvaigžņu spēli un Stenlija kausa izcīņu.

Kanālā varēs redzēt 250 pasaules spēcīgākās beisbola līgas MLB spēles, arī Visu zvaigžņu spēli, Pasaules sērijas izcīņu tiešraidē un vairāk nekā 125 NFL amerikāņu futbola spēles.

Papildus būs iespējams sekot līdzi koledžu amerikāņu futbola un basketbola spēlēm, kuru kulminācija ir NCAA Nacionālās koledžu sporta asociācijas "play off" turnīrs, saukts arī par "Marta trakumu".

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu