Nosaukts izlases sastāvs spēlēm Turcijā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas izlases galvenais treneris Armands Krauliņš pirmdien Rīgā, tirdzniecības centrā "Olympia" notikušajā preses konferencē, nosauca tos 13 basketbolistus, kuri piedalīsies "Efes Pilsen" Pasaules kausa izcīņā Stambulā.

Alus darītavas "Efes Pilsen" Pasaules kausa izcīņa no 20. līdz 24.augustam Stambulā notiks otro reizi. Sacensībās piedalīsies sešas valstsvienības. A grupa: Latvija, Krievija, Turcija. B grupa: pirmā turnīra uzvarētāja Serbija un Melnkalne, Itālija un Jaunzēlande. No trešdienas līdz piektdienai grupās tiks izspēlēts apļa turnīrs. Sestdien pusfinālos sacentīsies A grupas uzvarētāja un B grupas otrās vietas ieguvēja, kā arī B grupas uzvarētāja un A grupas otrās vietas ieguvēja. Svētdien vispirms spēle par piekto vietu, kurā sacentīsies abu grupu trešo vietu īpašnieces, bet pēc tam spēle par trešo vietu un fināls. "Ar katru spēli Latvijas izlasei ir jācenšas demonstrēt labāks sniegums," pirmdien preses konferencē sacīja Armands Krauliņš. "Progress ir redzams, taču neiztiek arī bez sīkām nepatikšanām, jo pirmdienas rīta treniņā potītes traumu guva Kristaps Valters, taču līdz pirmajai spēlei turnīrā Turcijā visam jābūt kārtībā." Nolemts, ka uz Stambulu nedosies Edmunds Valeiko, Kristaps Janičenoks, Kaspars Cipruss, bet Kristaps Purnis no izlases kandidātu pulka tika svītrots pēc spēles ar Austrāliju. Jau Turcijā komandai pievienosies Trojs Ostlers, kurš ieradīsies no ASV. "Kaspars Kambala turpina treniņus," atbildot uz jautājumu par muguras traumu guvušā basketbolista veselības stāvokli, sacīja Krauliņš. "Viņam un vēl pieciem basketbolistiem notiks treniņš arī pirmdienas vakarā, lai varētu turpināt apgūt taktiskās gudrības. Otrdien agri no rīta dodamies ceļā. Ņemot vērā, ka turnīra pirmajā dienā Latvijai nav spēles, tad izmantosim iespēju papildu treniņiem, arī kopā ar Troju Ostleru." Latvijas izlases sastāvs turnīram Turcijā: Roberts Štelmahers, Kristaps Valters, Raimonds Miglinieks, Armands Šķēle, Edgars Šneps, Aigars Vītols, Ainārs Bagatskis, Māris Ļaksa, Uvis Helmanis, Arnis Vecvagars, Raitis Grafs, Trojs Ostlers, Kaspars Kambala. "Efes Pilsen" Pasaules kausa izcīņas kalendārs (vietējais laiks): 20.augusts Plkst. 18.30 Serbija un Melnkalne - Itālija Plkst. 20.30 Turcija - Krievija 21.augusts Plkst. 18.30 Serbija un Melnkalne - Jaunzēlande Plkst. 20.30 Turcija - Latvija 22.augusts Plkst. 18.30 Itālija - Jaunzēlande Plkst. 20.30 Krievija - Latvija 23.augusts Plkst. 18 Pusfināls: A 1 - B 2 Plkst. 20 Pusfināls: B 1 - A 2 24.augusts Plkst. 17 Par 5.vietu: A 3 - B 3 Plkst. 19 Par 3.vietu Plkst. 21 Par 1.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu