Vefiņš apliecina klasi Alītā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: vefriga.com

SEB Baltijas Basketbola līgas "Challenge Cup" spēlē sestdien 34 punktus guva Maksims Šeleketo, palīdzot "VEF Rīga" vienībai izbraukumā ar 81:74 pieveikt "Alytus" komandu no Lietuvas.

Bez Šeleketo "VEF Rīga" komandā vairāk par desmit punktiem guva vēl tikai Reinis Strupovičs, kura rēķinā 12 punkti.

Pirmo ceturtdaļu pārliecinošāk uzsāka lietuvieši, kas uz brīdi pat izvirzījās vadībā ar 24:10, bet ceturtdaļu "Alytus" uzvarēja ar 26:18. Arī otrās ceturtdaļas sākumā mājinieki turpināja palielināt pārsvaru, tomēr ceturtdaļas vidū "VEF Rīga" panāca lūzumu spēlē. Kad rezultāts bija 38:25 lietuviešu komandas labā, nepilnu trīs minūšu laikā rīdzinieki pietuvojās līdz 37:38. Arī puslaiks noslēdzās ar minimālu mājinieku pārsvaru 42:41.

Trešajā ceturtdaļā "Alytus" vēl spēja panākt 48:43 un vēlāk arī 56:51, bet pēc trešās ceturtdaļas jau viesi bija izvirzījušies vadībā ar rezultātu 62:58. Pēc desmit Maksima Šeleketo gūtajiem punktiem "VEF Rīga" izvirzījās vadībā ar 78:63, praktiski nodrošinot panākumu. Mājinieki vēl spēja pietuvoties līdz 74:79, tomēr vairāk līdz mača beigām pietuvoties tā arī nespēja.

Šis "VEF Rīga" komandai aizvadītajās astoņās spēlēs bija septītais panākums un tā izvirzījās turnīra līderpozīcijās, savukārt "Alytus" piedzīvoja trešo zaudējumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu