«Ryanair» oktobrī sāks lidojumus no Kijevas un Ļvovas

LETA/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Īrijas zemo cenu aviokompānija «Ryanair» no 30.oktobra sāks darbību Ukrainā, piedāvājot lidojumus no Kijevas un Ļvovas uz galamērķiem Eiropā, paziņojis lidsabiedrības komercdirektors Deivids O’Braiens.

«Mēs [Ukrainā] strādāsim ar divām lidostām. Četri maršruti tiks atklāti no Kijevas, bet vēl septiņi no Ļvovas,» norāda O’Braiens.

Viņš pavēstīja, ka «Ryanair» no Kijevas veiks reisus uz Stokholmu, Mančestru, Londonu un Eindhovenu, bet no Ļvovas uz Londonu, Eindhovenu, Berlīni, Vroclavu, Krakovu, Budapeštu un Memingenu.

Ukraina kļūs par 34.valsti «Ryanair» maršrutu tīklā.

Reisi no Ļvovas uz Eindhovenu, Londonu, Berlīni, Budapeštu un Memingenu tiks veikti divas reizes nedēļā, bet uz Krakovu un Vroclavu - trīs reizes nedēļā. Savukārt no Kijevas uz Eindhovenu lidojumi tiks nodrošināti trīs reizes nedēļā, uz Londonu piecas, uz Mančestru trīs, bet uz Stokholmu četras reizes nedēļā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu