Sāksies biļešu tirdzniecība uz "The Prodigy" koncertu (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

9. martā plkst. 12 kluba "Essential" kasē varēs iegādāties pirmās 1000 īpaša dizaina biļetes par 12 latiem uz "The Prodigy" koncertu.

Tas notiks 4. maijā Ķīpsalas hallē. 10. martā biļešu tirdzniecība turpināsies "Biļešu servisa" tīklā, kur līdz 20. martam nākamo 2000 biļešu cena būs Ls 15, bet pēc tam – Ls 18. 30. aprīlī pirms koncertiem Latvijā un Igaunijā "The Prodigy" uzstāsies Dortmundē uz slavenā festivāla MAYDAY galvenās skatuves. To oficiāli apstiprinājis grupas menedžments. Uzreiz pēc tam grupa lidos uz Poliju, kur koncertu sniegs Katovicē, bet pēc tam uz Latviju, lai 4.maijā uzstātos Ķīpsalas hallē. Pēc tūres beigām "The Prodigy" dosies studijā, lai ierakstītu jaunu albumu, tātad vismaz gadu viņus koncertējam neredzēsim.

Interesantas ir prasības grupas raiderī (organizatoriem iesniegtajā prasību sarakstā). Gandrīz visi grupas dalībnieki ir veģetārieši. Turklāt atšķirībā no lielākās daļas citu rietumvalstu mūziķu, kas iecienījuši Coca-Cola un cita veida gāzētus atspirdzinošus dzērienus, "The Prodigy" pieprasa tikai sulas, tēju un ūdeni, toties stundu pirms koncerta viņiem jānogādā atdzesēts „Dom Perignon” un „Veuve Cliquot” markas šampanietis. Bez tam viņi norādījuši, ka skatuves teritorijā un mūziķu ģērbtuvēs neviens nedrīkst smēķēt.

Grupai līdzi brauc arī savs masieris un apsardze, bet viesnīcā, kur viņi apmetīsies, obligāti jābūt saunai un baseinam, savukārt uz skatuves jāatrodas skābekļa balonam ar regulatoru un masku.

Papildus iespaidīgajam tehniskajam aprīkojumam, kas uz Latviju ceļos sešos furgonos, "The Prodigy" ved līdzi personīgo aparatūru, kas sver 3500 kilogramu. Kā jau iepriekš vēstīts, koncertā tiks uzstādīts divreiz vairāk skaņas tehnikas nekā parasti Ķīpsalas hallē notiekošajos lielajos koncertos, turklāt grupa lūdz brīdināt skatītājus, ka mūzika skanēs īpaši skaļi, ko papildinās stroboskopiskas gaismas efekti.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu