Klienti vairāk izmanto iepriekšpārdošanas kampaņu atlaides ceļojumu iegādē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Nils Julia Weymann Pfeifer

Latvijas iedzīvotāji ceļojumu iegādē aizvien vairāk izmanto tūrisma aģentūru izsludinātās ceļojumu iepriekšpārdošanas atlaides, sacīja tūrisma aģentūras «Kolumbs» direktore Sanita Rugina.

Viņa pastāstīja, ka tūrisma aģentūras divas reizes gadā izsludina ceļojumu iepriekšpārdošanas atlaides, mudinot klientus laicīgāk rezervēt ziemas un vasaras ceļojumus gan klasiskos, gan arī eksotiskākos galamērķos. Arī šogad, iegādājoties ceļojumus vasarai, klienti labprāt izmanto šo iespēju.

«Katru gadu klienti arvien vairāk izmanto iepriekšpārdošanas kampaņu atlaides, jo tieši tad ir īpaši izdevīgi nosacījumi ceļojumu iegādei. Kā katru gadu, arī šosezon ir vērojama ļoti liela klientu aktivitāte, interesējoties un iegādājoties ceļojumus iepriekšpārdošanā. Ņemot vērā iepriekšējo akciju pieredzi, lai arī interese klientiem saglabājas visas akcijas laikā, tomēr lielākā aktivitāte vērojama akcijas sākumā,» skaidroja Rugina.

Viņa sprieda, ka izdevīgāk iepriekšpārdošanas akciju izmantot tiem, kas vēlas atpūsties ārpus valsts svētku laikā vai skolēnu brīvlaikos, jo tad ir iespēja atpūsties par izdevīgākām cenām. Savukārt, pērkot ceļojumus pēdējā brīdī, vēlamais ceļojums vai viesnīca var vairs nebūt pieejami.

«Kolumbs» direktore sacīja, ka Latvijas iedzīvotāju iecienītākās valstis, iegādājoties ceļojumus gaidāmajai vasarai, ir Grieķija, Spānija, Itālija, Horvātija un Bulgārija, kā arī Turcija. Lai gan Turcija popularitātes ziņā vairs nav pirmajā vietā, klienti joprojām izvēlas atpūsties šīs valsts kūrortos. «Kolumbs» klientiem piedāvā ceļojumus arī uz Maltu, Sardīniju un Kipru, Krētu, Rodu, Zakintos salu un Sicīliju, kā arī Madeiru, Portugāli un Maljorku.

Rugina, raksturojot pieprasījumu pēc populārajiem ceļojumu galamērķiem ziemas sezonā, atzīmēja, ka Ēģipte popularitātes ziņā šogad ir piekāpusies Taizemei, kas izvirzījusies vadībā kā ziemas populārākais galamērķis.

«Tūrisma aģentūra «Kolumbs«» reģistrēta 1998.gadā. Tās pamatkapitāls ir 284 574 eiro. Aģentūras 70% daļu pieder Sanitai Ruginai, bet 30% - SIA «CFO», kura īpašnieki savukārt ar 50% daļu katrs ir Santa Kovaļevska un Uldis Lorbergs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu