VID datu noliktavas sistēmu par 1,476 miljoniem eiro uzturēs «Exigen Services Latvia» (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iepirkumā par Valsts ieņēmumu dienesta (VID) datu noliktavas sistēmas pilnveidošanas, uzturēšanas un garantijas nodrošināšanu uzvarējusi AS «Exigen Services Latvia», liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Iepirkumā vienīgais pretendents bija «Exigen Services Latvia», kura piedāvātā līgumcena - 1 476 789 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa - atbilda paredzamajai līgumcenai.

Līgumu ar «Exigen Services Latvia» VID slēgs uz trīs gadiem. Atbilstoši iepirkumu dokumentācijai VID nav jāpasūta darbi pilnā līguma apmērā, tie tiek pasūtīti pēc nepieciešamības.

Programmatūras izstrādes pakalpojumu uzņēmums «Exigen Services» («Exigen») 2013.gadā peļņu paaugstinājis par 12,8% salīdzinājumā ar to pašu periodu 2012.gadā, teikts uzņēmuma gada finanšu pārskatā. «Exigen» 2013.gadu noslēdzis ar 943 501 eiro peļņu, kas ir par 12,8% lielāka nekā 2012.gadā, kad uzņēmumam izdevās nopelnīt 836 236 eiro.

Pērn «Exigen» strādājis ar 10,13 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 0,3% vairāk nekā gadu iepriekš. 2012.gadā uzņēmums finanšu pārskatā kā apgrozījumu uzrādīja 10,09 miljonus eiro.

«Exigen Services Latvia» ir viens no Baltijas vadošajiem IT ārpakalpojumu sniedzējiem, kas izstrādā augstas kvalitātes risinājumus klientiem Latvijā un līdzdarbojas globāla mēroga projektos kopā ar «Exigen Services» izstrādes centriem Ziemeļeiropā, Austrumeiropā, Ķīnā, ASV un Austrālijā.

Uzņēmums dibināts 1995.gadā, un pašlaik tā komandā strādā vairāk nekā 300 kvalificētu IT speciālistu, kuri apkalpo klientus no valsts sektora, finanšu, telekomunikāciju un citām nozarēm. «Exigen Services Latvia» atbalsta IT izglītības un zinātnes attīstību Latvijā. Turklāt tas ir vienīgais IT programmatūras izstrādes uzņēmums, kurš jau trīs gadus pēc kārtas saņēmis Ilgtspējas indeksa sudraba kategorijas novērtējumu.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu