Zviedrijas "Trygg - Flyg" aprīlī sāks lidojumus uz Rīgu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zviedrijas privātā aviokompānija "Trygg - Flyg" līdz ar lidojumu vasaras sezonas sākšanos aprīlī sāks regulārus lidojumus maršrutā Jenčēpinga - Rīga, BNS pavēstīja lidostas "Rīga" preses sekretārs Andorijs Dārziņš.

Viņš paskaidroja, ka sākotnēji bija plānots lidojumus šajā maršrutā uzsākt jau 11.martā, bet vēlāk nolemts lidojumus sākt tikai aprīlī līdz ar vasaras sezonas ietāšanos, kas oficiāli sākas 31.martā. Laikraksts "Bizness & Baltija" iepriekš vēstīja, ka Zviedrijas aviosabiedrība lidojumus uz Rīgu nodrošinās ar 33 vietu lidaparātu "SAAB - 340" trīs reizes nedēļā - pirmdienās, trešdienās un piektdienās. "Trygg - Flyg" pārstāvis Oke Lantcs laikrakstam pastāstījis, ka aviosabiedrība galvenokārt orientējas uz zviedru pasažieriem. "Mēs jūtam pieprasījumu no viņu puses, daudzi ir gatavi lidot no Stokholmas uz Rīgu caur Jenčēpingu," viņš teicis. Aviosabiedrība nodrošinās pasažieriem arī ērtu nokļūšanu no Jenčēpingas uz Stokholmu. Runājot par cenu politiku, "Trygg - Flyg" menedžeris Jans Alkvists sacījis, ka kompānijas piedāvātā biznesa klases aviobiļete maršrutā Jenčēpinga - Rīga un atpakaļ būs aptuveni par 30% lētāka nekā konkurentiem - tā maksās 335 latus, kas ir lētāk nekā uz šo Zviedrijas pilsētu caur Stokholmu lidot ar "airBaltic"/SAS - tad ceļš maksā 555 latus. Ekonomiskajā klasē "Trygg - Flyg" biļete šajā maršrutā maksās 152 latus, bet konkurentiem - 191 latu. Atvērt biroju Rīgā Zviedrijas aviosabiedrība "Trygg - Flyg", kas izveidota 1991.gadā, lai pildītu aviotaksometra un gaisa pastnieka funkcijas, neplāno, un ar aviobiļešu tirdzniecību nodarbosies tūrisma firmas. Šobrīd "Trygg - Flyg" avioparkā ir četras lidmašīnas - divas "SAAB - 340" pasažieru pārvadājumiem un divas "CASA-212" kravu pārvadājumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu