Darbu «Grindeks» valdē atstāj Ibraims Muhtši

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Darbu zāļu ražotāja «Grindeks» valdē no šodienas atstājis Ibraims Muhtši, teikts kompānijas sniegtajā informācijā biržai «Nasdaq Riga».

Kompānijas pārstāvji informē, ka ir saņemts Muhtši paziņojums par «Grindeks» valdes locekļa amata atstāšanu no 1.marta pēc paša vēlēšanās.

Līdz tālākiem lēmumiem «Grindeks» valdē darbu turpinās valdes priekšsēdētājs Juris Bundulis, kā arī valdes loceklis Jānis Romanovskis.

«Grindeks» valdē Muhtši tika iecelts 2015.gads oktobrī.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka «Grindeks» koncerns pagājušajā gadā, pēc provizoriskiem datiem, strādāja ar 105,366 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 27,5% vairāk nekā 2015.gadā, savukārt kompānijas peļņa pieauga deviņas reizes un bija 9,426 miljoni eiro.

«Grindeks» galvenie darbības virzieni ir oriģinālproduktu, patentbrīvo un aktīvo farmaceitisko vielu pētniecība, izstrāde, ražošana un pārdošana. «Grindeks» koncernu veido «Grindeks» un piecas tā meitassabiedrības - Igaunijas «Tallinas Farmācijas rūpnīca», Latvijas «Kalceks» un «Namu apsaimniekošanas projekti», kā arī Krievijas «Grindeks Rus» un Slovākijas «HBM Pharma». «Grindeks» akcijas kotē «Nasdaq Riga» oficiālajā sarakstā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu