VEF provizoriskā peļņa pērn - € 165 800, apgrozījums pieaug par 14,3%.

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nekustamā īpašuma iznomātājs un energoapgādes pakalpojumu sniedzējs VEF pagājušajā gadā, pēc provizoriskiem datiem, strādāja ar 1,298 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 14,3% vairāk nekā 2015.gadā, savukārt kompānijas peļņa pieauga 4,7 reizes un bija 165 792 eiro, liecina kompānijas publiskotais finanšu pārskats.

Pārskata vadības ziņojumā sacīts, ka 2016.gadā VEF optimizēja izdevumus, kas ļāva gadu noslēgt ar peļņu.

VEF vadība arī informē, ka kompānija gatavojas veikt plānveidīgai īpašumu renovāciju, kas nepieciešama pēc vairāk nekā 15 gadu ilgas renovēto ēku ekspluatācijas. Renovācijas darbi ir saskaņošanas stadijā un prasīs būtiskus ieguldījumus, kurus VEF gatavojas segt no saviem līdzekļiem. Tāpat kompānija gatavojas arī bijušo ražošanas telpu rekonstrukcijai un pārprofilēšanai, lai veiksmīgi piesaistītu nomniekus. Arī šiem darbiem nepieciešamos līdzekļus sabiedrība plāno pēc iespējas segt no saviem līdzekļiem un bankas aizdevumu plānots piesaistīt tikai nepieciešamības gadījumā.

Kompānijas vadība vēsta, ka darbu plānā 2017.gadā ir arī ceļu infrastruktūras un energoefektivitātes uzlabošanas pasākumi, kas ir būtiski esošajiem sabiedrības klientiem un jaunu klientu piesaistei.

2015.gadā VEF strādāja ar 1,135 miljonu eiro apgrozījumu un guva peļņu 34 947 eiro apmērā.

VEF nodarbojas ar nekustamo īpašumu apsaimniekošanu un pārvaldīšanu, telpu iznomāšanu, elektrosadales pakalpojumu sniegšanu patērētājiem VEF teritorijā, kā arī melno un krāsaino metāllūžņu tirdzniecību. Kompānijas akcijas kotē «Nasdaq Riga» otrajā sarakstā. Tās lielākais akcionārs ir «VEF Komunikāciju serviss».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu