Tirdzniecības centrā «Domina Shopping» atvērs sporta preču milža «Sports Direct» veikalu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Kapša / LETA

Tirdzniecības centrā «Domina Shopping» šogad paredzēts atvērt britu sporta preču tirgotāja «Sports Direct» otro veikalu Latvijā, liecina publiski pieejama informācija.

Tiesa, sīkāka informācija par konkrētu veikala atvēršana datumu patlaban vēl nav pieejama.

«Sports Direct» veikala atvēršanu apstiprina arī «Domina Shopping» pārstāvji, taču sīkāka informācija netiek sniegta.

«Sports Direct» pārstāvis un veikala pārvaldītājs Latvijā būs sporta preču tirgotāja SIA «Sportland».

Kā ziņots, finanšu gadā, kas ilga no 2015.gada 1.maija līdz 2016.gada 30.aprīlim, «Sportland» apgrozījums bija 44,847 miljonus eiro, kas ir par 56% vairāk nekā iepriekšējā finanšu gadā, kad apgrozījums bija 28,765 miljoni eiro. Bet uzņēmuma peļņa bija 2,492 miljoni eiro, kas ir par 124% vairāk nekā iepriekšējā finanšu gadā, kad peļņa bija 1,109 miljoni eiro.

SIA «Sportland» dibināta 2001.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 1 187 972 eiro. «Sportland» pieder Igaunijas kompānijai «Sportland International Group».

Jau vēstīts, ka līdz šim vienīgais «Sports Direct» veikals Latvijā atvērts 2015.gada 1.augustā. «Sports Direct» veikala platība ir 1300 kvadrātmetri. Britu sporta apģērbu mazumtirdzniecības veikals pārstāv tādus zīmolus kā «Nike», «Adidas», «Puma», «Reebok», «Emporio Armani», «Calvin Klein», «Converse», «Diesel», «Jack and Jones», «Dunlop», «Crocs», «Lee Cooper» un daudzus

«Sports Direct» ir dibināts 1982.gadā Anglijā, kur tas ir vadošais sporta preču mazumtirgotājs ar vairāk nekā 270 veikaliem daudzās pasaules valstīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu