«Clean R»: Uzņēmuma lielākais izaicinājums ir mazāk kvalificēta darbaspēka rotācija

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Atkritumu apsaimniekošanas uzņēmuma SIA «Clean R» lielākais izaicinājums pērn bija un arī šogad būs mazāk kvalificētā darba spēka rotācija, apmācība un darba roku trūkums tirgū, sacīja «Clean R» valdes priekšsēdētājs Jānis Leimanis.

Uzņēmuma pakalpojumu specifika ir tāda, ka tas nodarbina lielu skaitu nepilna laika strādājošo telpu un teritoriju uzkopšanas biznesā, atzīmē Leimanis.

Kopumā šogad uzņēmums iecerējis nostiprinātu savu tirgus pozīciju un uzlabotu darbības efektivitāti. Tas nozīmē gan autoparka atjaunošanu, gan uzņēmuma publiskā tēla spodrināšanu, gan e-pakalpojumu attīstību un iekšējās informācijas aprites un dokumentu sistēmas pilnveidošanu, norāda Leimanis.

«Clean R» dibināts 2004.gadā, un tā pamatkapitāls ir 468 269 eiro. Uzņēmuma apgrozījums 2015.gadā bija 20 748 746 eiro un peļņa - 1 727 839 eiro. «Clean R» 100% daļas pieder SIA «Vides investīcijas», liecina «Firmas.lv» informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu