SM izsludinājusi atkārtotu konkursu uz vakanto Dzelzceļa departamenta direktora vietnieka amatu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Satiksmes ministrija (SM) izsludinājusi atkārtotu konkursu uz vakanto Dzelzceļa departamenta direktora vietnieka amatu, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā «Latvijas Vēstnesis».

Galvenie amata pienākumi ir izstrādāt tiesību aktus un politikas plānošanas dokumentus dzelzceļa nozarē un starpvaldību līgumu projektus, pārstāvēt valsts intereses Eiropas Savienības institūcijās un starptautiskajās organizācijās dzelzceļa nozares jautājumos, kā arī organizēt sadarbību ar pašvaldību un nevalstiskajām organizācijām Dzelzceļa departamenta darbības sfērā.

Mēnešalga - 1440 eiro.

No amata pretendentiem tiek prasīta akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība transporta nozarē (vēlams dzelzceļa jomā), pieredze vadošā amatā, profesionālā darba pieredze ne mazāk kā trīs gadi transporta nozarē (vēlams dzelzceļa jomā) un pieredze darba plānošanā un organizēšanā.

Tāpat tiek sagaidīta spēja pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību, spēja vadīt komandu, koordinēt darbu svarīgu un atbildīgu uzdevumu risināšanā, kā arī labas angļu valodas zināšanas (ne mazāk kā BI līmenis) un krievu valodas zināšanas

Interesanti konkursā var pieteikties līdz 6.februārim.

Kā ziņots, ka iepriekšējais konkurss uz vakanto SM Dzelzceļa departamenta direktora vietnieka amatu beidzās bez rezultāta.

SM pārstāvis Aivis Freidenfelds aģentūrai LETA skaidroja, ka konkurss beidzās bez rezultāta tāpēc, ka pretendenti ar akadēmisko izglītību transporta jomā un vēlamo pieredzi dzelzceļa nozarē neparādīja nepieciešamo izpratni par nozares regulējumu un valsts politikas veidošanu dzelzceļa jomā.

Tāpat vēstīts, ka SM Dzelzceļa departamenta direktora amatā pagājušā gada nogalē tika iecelts Patriks Markēvičs. Viņš starp 10 pretendentiem uzvarēja konkursā uz attiecīgo amatu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu