Attīstības finanšu institūcijas «Altum» padomē ievēlēts arī Kristaps Soms

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

AS Attīstības finanšu institūcija «Altum» padomē ievēlēts arī Ekonomikas ministrijas Uzņēmējdarbības konkurētspējas departamenta direktors Kristaps Soms, liecina «Firmas.lv» datubāzes informācija.

Tāpat kā iepriekš padomē turpinās strādāt padomes priekšsēdētāja, Finanšu ministrijas valsts sekretāra vietniece finanšu politikas jautājumos Līga Kļaviņa un padomes loceklis, Zemkopības ministrijas valsts sekretāra vietnieks Jānis Šnore.

Jaunā padome Uzņēmumu reģistrā ir reģistrēta šodien.

«Altum» ir Latvijas valstij piederoša kapitālsabiedrība, kas ar valsts atbalsta finanšu instrumentu palīdzību sniedz atbalstu noteiktām mērķa grupām finanšu instrumentu veidā (aizdevumi, garantijas, ieguldījumi riska kapitāla fondos u.c.), konkrētās programmās papildinot to arī ar nefinanšu atbalstu - konsultācijām un mentoringu.

Attīstības finanšu institūcijas «Altum» 40% akciju turētājs ir Finanšu ministrija, 30% akciju turētājs - Ekonomikas ministrija un 30% akciju turētājs - Zemkopības ministrija.

«Altum» 2016.gada deviņos mēnešos strādāja ar 3,64 miljonu eiro peļņu. «Altum» aktīvi 2016.gada septembra beigās bija 438,496 miljoni eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu