Ašeradens maina pārstāvi Ventspils brīvostas valdē; turpmāk amatu ieņems Sandra Sondore

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Valdība šodien atbalstīja ekonomikas ministra Arvila Ašeradena («Vienotība») pārstāvja nomainīšanu Ventspils brīvostas valdē, turpmāk attiecīgo amatu ieņemot Sandrai Sondorei.

Sondore šajā amatā nomainīs Gati Eglīti.

Tāpat valdība viņai atļāva savienot Ventspils brīvostas valdes locekļa amatu ar ārlietu ministra padomnieka amatu.

Atbilstoši likumam par ostām Ventspils brīvostas valdē ir astoņi valdes locekļi: četri Ventspils pašvaldības pārstāvji, kurus amatā ieceļ un no amata atbrīvo ar Ventspils pilsētas domes lēmumu, un četri valsts pārstāvji - ekonomikas ministra, finanšu ministra, satiksmes ministra un vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra izvirzīti pārstāvji, kurus amatā ieceļ un no amata atbrīvo Ministru kabinets.

Pašvaldības domi Ventspils brīvostā pārstāv Aivars Lembergs, Jānis Vītoliņš, Guntis Blumbergs un Didzis Ošenieks, bet valsts pusi - Kaspars Ozoliņš (Satiksmes ministrija), Ringolds Beinarovičs (Finanšu ministrija) un Edijs Vaznis (Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas).

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Svarīgākais
    Uz augšu