«Swedbank» aprīkojusi bankomātus ar iespēju izņemt summu mazos nominālos

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Swedbank" aprīkojusi visus savus bankomātus Latvijā ar iespēju izņemt izvēlēto summu mazos nominālos, informēja bankas pārstāve Kristīne Jakubovska

Visos bankomātos, kad klients izvēlēsies sadaļu «Cita summa», klāt ir nākusi jauna poga «Izdot mazos nominālos». Tas nozīmē, ka, klientam izvēloties, piemēram, 50 eiro un nospiežot pogu «Izdot mazos nominālus», bankomāts neizsniegs vienu 50 eiro banknoti, bet gan mēģinās izpildīt transakciju ar iespējami mazākiem nomināliem, ņemot vērā attiecīgo nominālu esamību bankomātā. Šāda iespēja noderēs tiem, kam ikdienā vajadzīgi nelieli nomināli.

«Swedbank» Latvijā ir 397 bankomāti, kuros var izņemt naudu. Šogad «Swedbank» turpināja bankomātu tīklu modernizāciju, modernizējot 66 bankas automātus.

«Swedbank» dati rāda, ka turpina augt karšu norēķinu īpatsvars - patlaban tas ir sasniedzis jau 82%.

Banka vērš uzmanību, ka skaidras naudas darījumiem ar nelielām summām ērts aizvietotājs ir arī kartes ar bezkontakta norēķinu iespēju, ar kurām par nelielu pirkumu līdz 10 eiro var norēķināties, neievadot PIN kodu. Pašlaik 16 000 «Swedbank» klientu ir izvēlējušies šādas kartes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu