Lidosta «Rīga» izsludina iepirkumu bīstamo ēku demontāžai Skultes ciemā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Starptautiskā lidosta «Rīga» izsludinājusi iepirkuma konkursu par bīstamo ēku demontāžu Skultes ciemā, liecina informācija lidostas mājaslapā.

Iecerēts nojaukt veikalu-kafejnīcu, telefonu centrāli, tehniskā inventāra noliktavu, tualeti, nojumi, noliktavu, garāžu boksus (demontējami saglabājot pamatu), kā arī sarga posteni. Vienlaikus paredzēts uzstādīt pagaidu nožogojumu. Objekti atrodas Skultes ielā 50/7, 50/8, 50/9, Skultes ciemā.

Darbu izpildes termiņš ir divi mēneši no dienas, kad attiecīgajā būvatļaujā izdarīta atzīme par būvdarbu sākšanas nosacījumu izpildi. Teritorija jānorobežo 10 dienu laikā pēc iepirkuma līguma spēkā stāšanās.

Interesenti konkursā var pieteikties līdz 7.novembra plkst.10.30.

Skultes ciems atrodas Mārupes novada ziemeļu daļā un robežojas ar lidostu «Rīga». Tas veidojies kā padomju armijas ciemats tiešā lidostas tuvumā, liecina informācija pašvaldības mājaslapā.

Starptautiskā lidosta «Rīga» ir lielākais aviosatiksmes mezgls Baltijas valstīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu