Liepājas tirdzniecības centrā «XL Sala» esošā «Maxima» veikala remonta izmaksas pārsniegs 300 000 eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rebeka Žeire/LETA

Augusta beigās ugunsgrēkā cietušajā Liepājas tirdzniecības centrā «XL Sala» esošā «Maxima» veikala remonta izmaksas pārsniegs 300 000 eiro, norāda SIA «Maxima Latvija» pārstāvis Jānis Beseris.

Viņš norāda, ka ugunsgrēkā cieta veikala «Maxima» tirdzniecības zāles telpas. Tādēļ pirms remonta sākšanas kopā ar atbildīgajām institūcijām uzņēmums pārliecinājies, vai ugunsgrēks nav ietekmējis ēkas ekspluatācijas drošību.

«Patlaban veikala telpās tiek veikts pilns tirdzniecības zāles kosmētiskais remonts, tostarp krāsotas sienas, mainīta kolonnu apdare un apgaismojuma armatūra. Remonts norit saskaņā ar plānu. Tāpēc plānojam, ka veikals apmeklētājiem durvis vērs novembra pirmajā pusē. Telpas remontu veic «Maxima Latvija» sadarbībā ar apdrošināšanas kompāniju «Compensa», kopējās remonta izmaksas varētu pārsniegt 300 000 eiro,» stāsta Beseris.

Kā ziņots, 2015.gadā «Maxima Latvija» strādāja ar 688,8 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 2,1% vairāk nekā 2014.gadā, kad apgrozījums sasniedza 674,354 miljonus eiro. Savukārt uzņēmuma peļņa pērn bija 19,173 miljoni eiro, kas ir par 37,9% vairāk nekā 2014.gadā, kad peļņa bija 13,902 miljoni eiro.

SIA «Maxima Latvija» dibināta 2000.gada 29.novembrī. Kompānijas pamatkapitāls ir 4,91 miljons eiro. «Maxima Latvija» pilnībā pieder Nīderlandē reģistrētajai kompānijai «Lincoln Land Erste B.V», liecina «Firmas.lv» informācija.

Patlaban «Maxima» veikalu tīklu veido 150 trīs formātu veikali - 124 «Maxima X», 23 «Maxima XX» un trīs «Maxima XXX» veikali, kas atrodas 45 apdzīvotās vietās Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu