Rīgā ievieš jaunu autobusa maršrutu starp Purvciemu un Vecmīlgrāvi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Rīgā no 1.novembra atklās jaunu autobusa maršrutu Nr.58 Purvciems-Vecmīlgrāvis, kas kursēs tikai darba dienās, informēja pašvaldības SIA «Rīgas satiksme» pārstāvis Viktors Zaķis.

No Purvciema autobuss brauks pa Vaidavas ielu, Ieriķu ielu, Gustava Zemgala gatvi, Viestura prospektu, Mīlgrāvja ielu, Jaunciema gatvi, Emmas ielu, A.Dombrovska ielu, Baltāsbaznīcas ielu un Atlantijas ielu.

No Vecmīlgrāvja autobuss brauks pa Atlantijas ielu, Meldru ielu, Kreimeņu ielu, A.Dombrovska ielu, Emmas ielu, Jaunciema gatvi, Mīlgrāvja ielu, Viestura prospektu, Gustava Zemgala gatvi, Ieriķu ielu, Dzelzavas ielu un Vaidavas ielu.

Braucot virzienā no Vecmīlgrāvja, pasažieriem būs iespēja pa ātrāko iespējamo ceļu nokļūt Brīvības gatvē un Purvciemā, lai tālāk pārsēstos citos sabiedriskā transporta maršrutos, tādos kā 1., 5., 14., 16., 21., 40., 48., 49.autobusā un 12., 13., 14., 16., 17., 18., 23.trolejbusā. Braucot virzienā no Purvciema, pasažieriem būs iespēja pa ātrāko iespējamo ceļu nokļūt Sarkandaugavā un Vecmīlgrāvī, kā arī pārsēsties 11., 19., 24., 29.autobusa maršrutā. Visi minētie maršruti nodrošina plašu piekļuvi citām Rīgas apkaimēm.

Šobrīd sabiedriskā transporta pasažieri patērē apmēram 50-55 minūtes, lai nokļūtu no Vecmīlgrāvja uz Brīvības gatvi, bet, izmantojot jauno maršrutu, tas aizņems par 23-28 minūtēm mazāk.

No 1.novembra 48.autobusa maršrutā tiks ieviesta pieturvieta «Brīvības gatve» virzienā uz Sarkandaugavu. Tāpat būs izmaiņas 2. un 24.maršruta autobusa kustības sarakstos darba dienās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu