«Latvijas Pasts» aicina iedzīvotājus noskaidrot labāko pastnieku reģionos

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

AS «Latvijas Pasts» aicina iedzīvotājus nosaukt katra reģiona labāko pastnieku un pasta nodaļas operatoru, informē uzņēmumā. No oktobra «Latvijas Pasts» sācis konkursu «Mans pastnieks 2016», lai katrā Latvijas reģionā noteiktu to pastnieku un pasta nodaļas operatoru, kuru klienti atzinuši par zinošāko, atbildīgāko un uzticamāko.

Iedzīvotāji ir aicināti aizpildīt konkursa anketas, kuras oktobra sākumā ir izsūtītas kopā ar «Latvijas Pasta» 2017.gada abonēšanas katalogu un ievietotas to klientu pastkastītēs, kuri pēdējo trīs gadu laikā «Latvijas Pastā» abonējuši kādu no preses izdevumiem.

Aizpildītas anketas līdz 2017.gada 31.janvārim jāievieto jebkurā «Latvijas Pasta» vēstuļu kastītē vai jānodod pasta nodaļā - anketas nosūtīšana ir apmaksāta.

Anketu var aizpildīt un iesniegt arī tiešsaistē «http://anketa.pasts.lv/», atzīmē uzņēmumā.

Uzņēmumā arī norāda, ka līdz šim jau ir saņemtas vairāk nekā 500 aizpildītas anketas.

Konkursa «Mans pastnieks 2016» laikā tiks noskaidrots Rīgas, Kurzemes, Vidzemes, Zemgales un Latgales labākais pastnieks un pasta operators, kā arī viens pastnieks vai pasta operators, kas tiks atzīts par atsaucīgāko darbinieku visas Latvijas mērogā. Iedzīvotāju vērtējumā labākie pastnieki un pasta operatori saņems vērtīgas balvas 100 eiro vērtībā no «Latvijas Pasta».

«Latvijas Pasta» konkurss «Mans pastnieks» notiek sesto reizi.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Svarīgākais
    Uz augšu