«Swedbank» tuvākajā laikā reģionālajā pieejamībā izmaiņas neplāno

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

«Swedbank» tuvākajā laikā reģionālajā pieejamībā izmaiņas neplāno, intervijā aģentūrai BNS sacīja bankas valdes priekšsēdētāja vietas izpildītājs Reinis Rubenis.

«Reģionālā pieejamība mums vienmēr ir bijis svarīgs aspekts un mēs esam diezgan daudz ieguldījuši, lai mūs varētu uzskatīt par valsts mēroga banku. (..) Mēs daudz esam ieguldījuši arī bankomātu tīklā. Līdz ar to reģionālā pieejamība mums ir ļoti svarīga un mēs tuvākajā laikā neko tur neplānojam mainīt,» teica Rubenis.

Viņš arī atzīmēja, ka «Swedbank» filiāļu skaits Latvijā pēdējos gados ir bijis konstants – 50 filiāļu, tostarp dažām ir mainīta koncepcija un dažas ir pārveidotas par pašapkalpošanās filiālēm. «Reģionos, kur aktivitāte nav tik liela, ir pašapkalpošanās filiāles, kur darbinieki ir reizi vai vairākas nedēļā un pieraksta kārtībā pieņem apmeklētājus, kuriem ir nepieciešama klātienes konsultācija,» klāstīja Rubenis.

Pēc viņa teiktā, «Swedbank» arī turpmāk ieguldīs līdzekļus filiāļu modernizācijā.

Pēc aktīvu apmēra «Swedbank» ir lielākā banka Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu