«Radio SWH» apgrozījums šā gada pirmajā pusgadā pieaudzis par 10%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Radiostaciju īpašnieces AS «Radio SWH» apgrozījums šā gada pirmajā pusgadā ir pieaudzis par 10%, salīdzinot ar attiecīgo periodu pērn, pastāstīja «Radio SWH» komercdirektors Filips Rubenis.

Viņš piebilda, ka saskaņā ar Latvijas Reklāmas asociācijas (LRA) datiem 2016.gada pirmajā pusgadā ir pieaugusi arī «Radio SWH» tirgus daļa - 25-26% robežās. Tas uzņēmumam nodrošina līdera pozīcijas radio nozarē, kurā ir vairāk nekā 50 radiostaciju, uzsver Rubenis.

Pēc viņa teiktā, pieaugums ir skaidrojams ar vairākiem faktoriem, tostarp aizvien lielāku radio klientu vēlmi pēc nestandarta radio reklāmas risinājumiem, piemēram, dažādiem konkursiem, akcijām, raidījumu sponsorēšanas un citām iespējām, ko var nodrošināt tikai tās radiostacijas, kuras veido pašas savu saturu, bet tādu nav daudz. «Šādu risinājumu izstrādei «Radio SWH» ir izveidota atsevišķa radošo risinājumu nodaļa, kura katram klientam atkarībā no klienta mērķauditorijas, produkta un vajadzībām rada speciālu, unikālu produktu klienta mērķu sasniegšanai tādā pasniegšanas veidā, ka ēters no tā tikai iegūst un kļūst interesantāks klausītājam,» skaidroja «Radio SWH» komercdirektors.

Tāpat ievērojamu pieaugumu dod arī tas, ka «Radio SWH» reklāmas pārdošanas nodaļa ir spējusi piesaistīt jaunus, radio nozarē līdz šim nebijušus klientus.

Rubenis pastāstīja, ka arī šogad kopumā «Radio SWH» plāno saglabāt pieauguma tempus. «Runājot par gadu kopumā, prognozes ir optimistiskas un mērķis ir noturēt pozitīvo tendenci attiecībā pret iepriekšējo gadu,» sacīja «Radio SWH» komercdirektors.

Jau vēstīts, ka 2015.gadā «Radio SWH» strādāja ar 2,406 miljonu eiro apgrozījumu un 53 014 eiro peļņu.

«Radio SWH» ir dibināts 1993.gadā un ir viena no pirmajām privātajām radiostacijām Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu