«Altum» piedāvā valsts atbalsta programmu kalkulatoru darbam interneta vidē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caro/ScanPix

Lai palīdzētu orientēties attīstības finanšu institūcijas «Altum» piedāvāto finanšu instrumentu klāstā un palīdzētu izvēlēties uzņēmuma aktuālajām vajadzībām piemērotāko valsts atbalsta programmu, institūcija izstrādājusi valsts atbalsta programmu kalkulatoru darbam interneta vidē, pavēstīja «Altum» sabiedrisko attiecību speciāliste Sandra Eglīte.

Viņa informēja, ka pēc interesenta ievadītajiem parametriem (uzņēmuma vecums, darbinieku skaits, nozare, kurā tiks īstenots projekts, finansējuma mērķis un summa) kalkulators piedāvās piemērotāko atbalsta programmu, vienlaikus piedāvājot tiešās saites uz konkrētās programmas nosacījumiem «Altum» mājaslapā. Interesentiem ir iespēja aizpildīt arī kontaktinformācijas formu, izvēloties iespējamai sadarbībai un konsultācijām vēlamo «Altum» klientu apkalpošanas vietu.

«Esam gandarīti piedāvāt valsts atbalsta programmu kalkulatoru - ērti lietojamu rīku interneta vidē, kas palīdzēs uzņēmējiem atrast savām vajadzībām atbilstošākās iespējas, tādējādi ietaupot laiku, kas bieži vien ir pats dārgākais šodienas dinamiskajā dzīves ritmā,» sacīja «Altum» valdes locekle Inese Zīle.

«Altum» ir Latvijas valstij piederoša kapitālsabiedrība, kas ar valsts atbalsta finanšu instrumentu palīdzību sniedz atbalstu noteiktām mērķa grupām finanšu instrumentu veidā (aizdevumi, garantijas, ieguldījumi riska kapitāla fondos u.c.), konkrētu programmu ietvaros papildinot to arī ar nefinanšu atbalstu (konsultācijas, mentorings), kā arī realizējot citas valsts deleģētas funkcijas.

Attīstības finanšu institūcijas «Altum» 40% akciju turētājs ir Finanšu ministrija, 30% akciju turētājs - Ekonomikas ministrija un 30% akciju turētājs - Zemkopības ministrija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu