PVD konstatē higiēnas prasību pārkāpumus KFC ēstuvē Rīgā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

ASV ātrās ēdināšanas tīkla «Kentucky Fried Chicken» (KFC) restorānā Rīgā konstatēti higiēnas prasību pārkāpumi, šodien savā oficiālajā «Twitter» kontā informēja Pārtikas un veterinārais dienests (PVD), atsaucoties uz iepriekš izskanējušo neglaimojošo informāciju par šajā ēdināšanas iestādē notiekošo.

Kā «Twitter» kontā vēsta PVD, tas konstatējis higiēnas pārkāpumus KFC un sakarā ar to ir sākta administratīvā lietvedība. Gada laikā ātrās ēdināšanas restorāns sodīts jau divas reizes.

Jau ziņots, ka «KFC Latvija» bijušais darbinieks informējis par restorānā notiekošo, nosaucot iestādi par «pretīgu vietu», jo klientiem pārdota veca vistas gaļa.

KFC pārstāvis Lietuvā un Latvijā Jozs Berlicks gan apgalvoja, ka attēlos redzamā situācija KFC restorānā Rīgā neatspoguļo situāciju, kāda tā bijusi ceturtdien.

Viņš arī piebilda, ka attiecīgos attēlus uzņēmis KFC darbinieks, kas bija atbildīgs par vistas gaļas produktu pagatavošanu un attiecīgo virtuves daļu tīrību.

«Mēs pagājušajā nedēļā pārtraucām darba attiecības ar šo cilvēku, un šis uzskatāms par viņa atriebību,» izteicās Berlicks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu