«Latvijas Pasts» šogad plāno atsavināt vēl 20-25 neizmantotas pasta ēkas

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare / LETA

Valsts AS «Latvijas Pasts» šogad plāno atsavināt vēl 20-25 neizmantotas pasta ēkas, intervijā aģentūrai BNS teica kompānijas valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns.

Uz jautājumu, kā «Latvijas Pastam» sekmējas ar kādreizējo pasta nodaļu ēku, kuras vairs netiek izmantotas, pārdošanu, Vilcāns norādīja, ka šī problēma joprojām ir aktuāla.

«Mēs cenšamies šīs ēkas, kuras mēs vairs neizmantojam ne pasta nodaļu, ne pasta piegādes punktu vajadzībām, atsavināt. Mēs arī mēģinām pirms izsolēm apzināt tirgus spēlētājus un uzņēmumus, kuri nodarbojas ar nekustamajiem īpašumiem. Protams, ka tās nav visu ļoti iekārotas ēkas. To arī parāda iepriekšējās izsoles, kuras bija pat ar lejupejošu soli, bet vienalga beidzās bez rezultāta,» teica «Latvijas Pasta» vadītājs.

Viņš stāstīja, ka «Latvijas Pasts» šogad uz atsavināšanu virzīs vēl 20-25 ēkas. «Nākamgad aptuveni tādu pašu skaitli, bet aiznākošgad aptuveni 30 ēkas. Tomēr šis skaitlis nav fiksēts, jo mainās pasta pakalpojumu sniegšanas vietas un, iespējams, kāda ēka nāks vēl klāt,» piebilda Vilcāns.

«Latvijas Pasts» sniedz pasta un filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu, preses un informācijas tehnoloģiju pakalpojumus, kā arī nodarbojas ar mazumtirdzniecību. Uzņēmums pieder valstij.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu