Likvidējamā «Trasta komercbanka» izsolīs biroja mēbeles un tehniku

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ILMARS ZNOTINS / AFP

Likvidējamā AS «Trasta komercbanka» pirmajā labprātīgā izsolē ar augšupejošu soli pārdod kustamo mantu kā lietu kopību, kas atrodas Rīgā, Palasta ielā 1.

Izsolāmo lieto kopībā ietilpst biroja mēbeles, tehnika, naudas apstrādes tehnika un virtuves aprīkojums, kopā 1033 pozīcijas. Kustamās mantas tirgus vērtība un izsoles sākuma cena ir 147 055 eiro. Nosolītā izsoles cena papildus tiek aplikta ar pievienotās vērtības nodokli, teikts paziņojumā par izsoli.

Izsole notiks 8.septembrī Rīgā, Palasta ielā 1.

Pretendentiem ne vēlāk kā piecas dienas pirms izsoles norises dienas jāieskaita kustamā īpašuma pirkuma nodrošinājums 10% apmērā no izsoles sākumcenas jeb 14 705,5 eiro, kā arī dalības maksa 100 eiro.

Kā ziņots, Eiropas Centrālā banka pēc Finanšu un kapitāla tirgus komisijas ierosinājuma 3.martā anulēja «Trasta komercbankas» licenci, bet 14.martā Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa atzina «Trasta komercbanku» par likvidējamu un par bankas likvidatoru iecēla zvērinātu advokātu Ilmāru Krūmu.

Kopš bankas atzīšanas par likvidējamu līdz jūlija beigām likvidators atguvis gandrīz 84 miljonus eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu