Investējot € četrus miljonus, Jaunmārupē būvēs smago auto servisa centru

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Septembrī MAN smago automašīnu zīmola pārstāvis Latvijā «Avar Auto» sāks jauna smago auto servisa centra celtniecību, kas būs pirmā šāda veida celtne Baltijā, informēja uzņēmuma pārstāvji.

Kompleksa izbūvē plānots ieguldīt vairāk nekā četrus miljonus eiro, aprīkojot to ar modernākajām specializētajām tehnoloģijām.

Kā informē uzņēmuma pārstāvji, līdzās jau esošajam «MAN Truck&Bus Latvija» servisa centram, kas atrodas Jaunmārupē, tiks sākta vācu smago auto zīmola jaunā servisa centra būvniecība, ko plānots atvērt jau 2017.gada maijā.

MAN zīmolam attīstoties Latvijas tirgū, jaunais servisa centrs nodrošinās ievērojami lielāku servisa pakalpojuma jaudu, apkalpojot klientus ātrāk un neliekot tiem gaidīt garās rindās.

Īpaša uzmanība, izstrādājot kompleksa projektu, tika pievērsta tam, lai komplekss atbilstu mūsdienu prasībām par inovatīvu smago automašīnu servisa centra ēku, kas būtu ērti lietojama gan servisa centra darbiniekiem, gan klientiem. Rūpējoties par darbinieku ērtībām, servisa centrā būs izbūvētas mūsdienīgas ģērbtuves un sanitārie mezgli, tāpat arī servisa telpas būs aprīkotas ar apsildāmām grīdām, kas radīs būtiski komfortablākus apstākļus automehāniķiem, kā arī ērtus darba apstākļus nodrošinās modernas kesona tipa metāla servisa bedres.

Domājot par klientu ērtībām, kompleksā tiks izbūvēts plašs stāvlaukums, viesnīca šoferiem, kurā pārnakšņot ilgāka automašīnas remonta gadījumā, kā arī būs pieejama mūsdienīga ekspozīciju halle demo automašīnām.

Ēkas kopējā platība būs 3100 kvadrātmetru, no kurām servisa telpas aizņems 1510 kvadrātmetrus. Centrā tiks izveidotas septiņas darba līnijas, no kurām viena būs diagnostikas un viena - mazgāšanas līnija. Būtiski, ka kompleksa materiālu un komunikāciju izvēlē īpaša vērība tika pievērsta tam, lai ēka būtu ar augstu energoefektivitāti. Būvniecības procesā tiks izmantoti tikai augstākās kvalitātes celtniecības materiāli.

MAN zīmols Latvijā ienāca pirms 13 gadiem, kad «Avar Auto» kļuva par joprojām vienīgo oficiālo importētāju Latvijā, kas nodarbojas ar jaunu un lietotu MAN kravas automašīnu un autobusu, kā arī speciālās un piekabju tehnikas tirdzniecību un remontu.

Kopš 2015.gada «Avar Auto» ir arī MAN un «Neoplan» autobusu oficiālais dīleris Latvijā.

SIA «Avar Auto» pērn apgrozīja 10,549 miljonus eiro, bet strādāja ar 123 090 eiro lieliem zaudējumiem. Uzņēmums pilnībā pieder Igaunijā reģistrētajam «Rukkeli Valduse Osauhing».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu