Godmani ieceļ par «Olainfarm» padomes priekšsēdētāju

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Zāļu ražotāja «Olainfarm» akcionāri ekspremjeru Ivaru Godmani iecēluši par padomes priekšsēdētāju, liecina kompānijas sniegtā informācija biržai «Nasdaq Riga».

Savukārt par padomes priekšsēdētāja vietnieci ievēlēta Valentīna Andrējeva. Tāpat uzņēmuma valdes locekļa amatā iecelti Mārtiņs Tambaks un Mihails Raizbergs.

Šobrīd «Olainfarm» valdē strādā Valērijs Maligins, Jeļena Borcova, Veronika Dubitskaja, Oļegs Grigorjevs un Salvis Lapiņš.

Savukārt «Olainfarm» padomē strādā Gelija Gildējeva, Aleksandrs Raicis un Gunta Veismane.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka «Olainfarm» koncerns šogad pirmajā ceturksnī strādāja ar 26,13 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3,3% mazāk nekā 2015.gada attiecīgajā periodā, bet grupas peļņa samazinājās 2,1 reizi un bija 3,113 miljoni eiro.

«Olainfarm» nodarbojas ar gatavo zāļu formu ‒ farmaceitisko preparātu un uztura bagātinātāju –, kā arī ķīmisko vielu un aktīvo farmaceitisko ingredientu ražošanu. «Olainfarm» akcijas kotē «Nasdaq Riga» oficiālajā sarakstā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu