Izsludināts konkurss uz vakanto SM Dzelzceļa departamenta direktora amatu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Satiksmes ministrija (SM) izsludinājusi konkursu uz vakanto Dzelzceļa departamenta direktora amatu, liecina publikācija «Latvijas Vēstnesī».

Pretendentiem nepieciešama akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība transporta jomā, vēlams dzelzceļa nozarē, inženierzinātņu vai vadības specialitātē, kā arī pieredze valsts pārvaldē vadošā amatā vai vismaz trīs gadu pieredze dzelzceļa nozares uzņēmumos vadošā amatā.

Tāpat tiek prasīta profesionālā darba pieredze ne mazāk kā pieci gadi dzelzceļa nozarē, pieredze darba plānošanā un organizēšanā, spēja pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību, kā arī labas angļu valodas zināšanas - vismaz BI līmenī - un krievu valodas zināšanas.

Amats klasificēts 14. mēnešalgu grupā, kas nozīmē, ka departamenta vadītājs var pretendēt uz atalgojumu no 1555 eiro līdz 2264 eiro.

Kā liecina informācija Satiksmes ministrijas mājaslapā, patlaban Dzelzceļa departamenta direktora amatu ieņem Māris Riekstiņš.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu