Dikļu pilij meklē direktoru

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Dikļu pils izsludinājusi konkursu uz direktora amatu, informēja pilī.

Direktora pienākumos ietilpst viesnīcas biznesa un pakalpojumu attīstība, kā arī tās darbības nodrošināšana, personāla vadība, motivācija un apmācības.

Paredzēts, ka direktors aktīvi iesaistās mārketinga un klientu piesaistes kampaņās, plāno budžetu un kontrolē to, kā arī piedalās tūrisma asociācijās un klasteros.

Direktora amata pretendentam nepieciešama atbilstoša augstākā izglītība, iepriekšēja darba pieredze viesnīcu, restorānu un tūrisma biznesā, spēcīgas organizatora dotības, kā arī precizitāte un atbildība.

Tiek prasītas arī labas latviešu, krievu un angļu valodas zināšanas un prasme vadīt automašīnu.

CV un pieteikuma vēstuli ar norādi «Dikļu pils» pretendentiem jāsūta uz recruitment@elkogroup.com.

Dikļu muižas pils ir valsts nozīmes arhitektūras piemineklis. Tā ir viena no nedaudzajām Vidzemes muižu pilīm un kungu mājām, kurās saglabājušās salīdzinoši daudz oriģinālās interjera apdares, jo īpaši 1.stāvā - piemēram, vestibilā izceļas latviešu firmas «Celms un Bēms» (Zelm & Boehm) darinātais kamīns, pāris podiņu krāsnis, centrālās kāpnes, parkets, sienu un griestu paneļi, logi un durvis, kā arī citi elementi.

Dikļu muižā iekārtota četru zvaigžņu viesnīca, restorāns un spa salons. Pils apmeklētājiem tiek piedāvātas aktīvās atpūtas iespējas, konferenču un semināru zāles, kā arī telpas kāzu svinībām.

Muižā regulāri notiek arī koncerti un citi pasākumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu