Datortehnikas vairumtirgotājs «Also Latvia» pērn apgrozījis 70 miljonus eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/photos/kishjar

Datortehnikas vairumtirgotājs «Also Latvia» pērn apgrozījis 70,283 miljonus eiro, kas ir par 27% vairāk nekā gadu iepriekš, kad uzņēmuma apgrozījums bija 55,560 miljoni eiro, liecina «Firmas.lv» informācija.

Tikmēr uzņēmuma peļņa aizvadītajā gadā sarukusi par 40% un bija 170 580 eiro. 2014.gadā «Also Latvia» nopelnīja 286 839 eiro.

2013.gadā «Also Latvia» apgrozīja 43,549 miljonus eiro, bet nopelnīja 337 610 eiro.

Kā teikts vadības ziņojumā, uzņēmuma apgrozījuma pieaugums pērnajā gadā saistīts ar starptautisko tirgu izaugsmi. Neskatoties uz to, 2015.gadā uzņēmuma prioritāte bija sniegto pakalpojumu un preču piegāde Latvijas tirgū.

Tāpat uzņēmums turpināja attīstīt informācijas tehnoloģiju (IT) produktu vairumtirdzniecību, mākoņskaitļošanas un digitālo produktu pārdošanu, kā arī paplašināja drukas iekārtu tirdzniecību.

2016.gadā uzņēmums paredz apgrozījuma pieaugumu vietējā tirgū, jo uzskata, ka Latvijas ekonomika un iepriekšējos gados izveidotā klientu bāze un uzticība dos pamatu tam, lai uzņēmums turpinātu savu saimniecisko darbību ar peļņu.

SIA «Also Latvia» pilnībā pieder Šveicē reģistrētajam «Also Holding AG».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu