«Triobet» kļūst par Latvijas Spēļu biznesa asociācijas biedru

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Spēļu un izklaides organizētājs «Triobet» kļuvis par Latvijas Spēļu biznesa asociācijas (LSBA) biedru, informē «Triobet» pārvaldošā uzņēmuma SIA «Latsson Licensing» pārstāvji.

«Triobet» izpilddirektore Ilze Jansone norāda, ka uzņēmumam ir tālejoši plāni saistībā ar Latvijas tirgu un dalība LSBA nodrošina iespēju aktīvi piedalīties azartspēļu nozares attīstībā.

«»Triobet» ir pirmais starptautiskais interneta azartspēļu organizētājs, kas ieguvis licenci Latvijā. Eiropā zīmols darbojas jau desmit gadus. «Triobet» zīmols licenci Latvijā ieguva 2016.gada 28.aprīlī, bet spēļu un izklaides portāls «www.triobet.lv» Latvijas iedzīvotājiem kļuva pieejams maijā. Kļūstot par LSBA biedru, mums būs iespēja aktīvi piedalīties dialogā ar nozares dalībniekiem, Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekciju, valdību un citām valsts institūcijām,» skaidro Jansone.

LSBA Latvijā darbojas jau no 1995.gada. Biedrība pārstāv vairākumu spēļu biznesa nozarē strādājošu uzņēmumu intereses valsts un sabiedriskajā sektorā, un tās mērķis ir veicināt Latvijas spēļu biznesa kopējo attīstību.

«Triobet» ir viens no vadošajiem spēļu un izklaides portāliem Baltijas valstīs. Zīmols «Triobet» pieder Stokholmas fondu biržā kotētajai «Betsson AB», kas ir viens no pasaules līderiem interneta azartspēļu nozarē.

Kā liecina «Firmas.lv» informācija, «Latsson Licensing» dibināta 2015.gada 23.oktobrī. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 1,4 miljoni eiro. «Latsson Licensing» pilnībā pieder Maltā reģistrētajai kompānijai «BML Group Ltd».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu