Apskats: Rīgā un Tallinā turpinās degvielas cenu kāpums

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītājā darba nedēļā gan Rīgā, gan Tallinā turpinājies degvielas cenu kāpums, taču Viļņā šonedēļ degvielas cenas ir kritušās, liecina aģentūras BNS apkopotie dati.

Šonedēļ dārgākais 95.markas benzīns nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet lētākais benzīns nopērkams Viļņā. Arī dārgākā dīzeļdegviela starp Baltijas valstu galvaspilsētām joprojām ir Tallinā, bet lētākā - Viļņā.

Rīgā «Statoil» degvielas uzpildes stacijās 95.benzīna cena šonedēļ pieaugusi par 0,9% un bija 1,144 eiro par litru. Bet dīzeļdegvielas cena pieaugusi par 1% un nedēļas beigās bija 0,994 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena «Statoil» degvielas uzpildes stacijās piektdien, salīdzinot ar iepriekšējās nedēļas beigām, kritusies par 0,5% un bija 1,118 eiro par litru. Dīzeļdegvielas cena šonedēļ Viļņā sarukusi par 0,7% un bija 0,991 eiro par litru.

Savukārt Tallinā «Statoil» degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena šīs nedēļas laikā palielinājusies par 0,9% un bija 1,145 eiro par litru. Bet dīzeļdegvielas cena, salīdzinot ar iepriekšējās nedēļas beigām, augusi par 1,8% un bija 1,105 eiro par litru.

Autogāzes cena šajā darba nedēļā nav mainījusies ne Rīgā, ne Tallinā, ne Viļņā un bija attiecīgi 0,499 eiro, 0,519 eiro un 0,44 eiro par litru.


KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu