Noskaties: Rīgu reklamē ar repa rīmēm

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas Tūrisma attīstības birojs «Live Riga» radījis jaunu klipu tūristu pievilināšanai, kuru kādam gribēsies izslēgt, kādam - pagriezt skaļāk. Repa rīmēs potenciālajiem tūristiem 142 vārdos izklāstīta lielākā daļa iemeslu, kāpēc ir vērts šogad par sava vasaras ceļojuma galamērķi izvēlēties Latvijas galvaspilsētu, - sākot ar apbrīnojamu arhitektūru un beidzot ar zebrām zoodārzā.

Rīgas reklāmas video «A – Z Riga Rap Guide» radījusi «Live Rīga» sadarbībā ar digitālo aģentūru «Cube». Tas ir sociālajiem medijiem paredzēts Rīgas ceļvedis, kurā stāsts par pilsētu izstāstīts repa dziesmā ar 142 vārdiem, kas izkārtoti alfabēta secībā.

Šāds reklāmas video formāts ārzemnieku uzrunāšanai izraudzīts apzināti, lai video saturs atšķirtos no citiem daudzajiem pilsētu reklāmas video un būtu dalīšanās vērts. Tehnika, kādā video veidots, aizgūta no amerikāņu hiphopa dueta «Blackalicious» dziesmas «Alphabet Aerobics».

Jauno video Rīgas Tūrisma attīstības birojs izmantos reklāmas kampaņās, kā arī Rīgas prezentācijas pasākumos un izstādēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu