Pērn par 70% saruka «Double Coffee» pārvaldītāja peļņa

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Kafejnīcu tīkla «Double Coffee» pārvaldītājas SIA «DC restorāni» peļņa pērn saruka par 70%, liecina «Firmas.lv» informācija.

Uzņēmums pērn nopelnīja 113 361 eiro, bet 2014.gadā - 385 065 eiro. Taču uzņēmuma apgrozījums pērn sasniedz 3,96 miljonus eiro, kas ir par 6% mazāk nekā 2014.gadā, kad apgrozījums bija 4,24 miljoni eiro.

Vadības ziņojumā teikts, ka pagājušā gada kopējo apgrozījuma rezultātu ietekmēja divu struktūrvienību slēgšana. Taču pagājušajā gadā tika atklāta jauna struktūrvienība ar zīmolu «Double Coffee» un vēl viena struktūrvienība ar zīmolu «Āķis». Uzņēmums pagājušo gadu noslēdza ar 12 struktūrvienībām.

Pagājušā gada decembrī «DC restorāni» parakstīja kredītlīnijas līgumu ar AS «Citadele banka» par summu 50 000 eiro ar nolūku izmantot naudas līdzekļus vienas struktūrvienības rekonstrukcijai.

Šogad uzņēmums plāno turpināt darbību, piesaistīt jaunus klientus, optimizēt izdevumus, palielināt apgrozījumu, kā arī gūt peļņu.

SIA «DC restorāni» dibināta 2004.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 853 723 eiro. «DC restorāni» pilnībā pieder AS «DC Holding».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu